Sudėtis: kepti svogūnai, petražolės, jūros druska, pipirai, bazilikas, raudonėlis, paprika, pikantiški, rozmarinai, pankoliai, čiobreliai, cukranendrių cukrus, rapsų aliejus, levandos
Energetinė vertė: 421 kcal / 1754 kj., riebalai: 6,2 g., iš kurių sočiųjų: 1,48 g., angliavandeniai: 56,2 g., iš kurių cukrų: 17,7 g., baltymai: 13,6 g., druska: 12 g
Keptų bulvių prieskonių ruošinys su keptu svogūnu išsiskiria unikaliu aromato profiliu, kuriame dera bulvių traškumas ir švelniai karamelizuotų svogūnų natūralus saldumas. Jis puikiai išryškina patiekalo skonį, suteikdamas jam gilumo ir papildomo tekstūrų kontrasto – idealus pasirinkimas tiek kaip pagardas, tiek kaip pagrindinė skonio akcentas.
Pakuotės: Doy pack – 70 g, indelis – 50 g
-compressed.jpg)